ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Γραμμή υποστήριξης rpsos.gr

Η ομάδα εθελοντισμού και υποστήριξης rpsos.gr ιδρύθηκε από τον Καθηγητή Ανδρέα Βασιλόπουλο, κάτω από την πίεση των δεκάδων σύνθετων αναγκών που προέκυψαν από τις πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου 2018.

Ανάγκες για την ομαλή διαβίωση των συνανθρώπων μας, ανάγκες για έγκυρη και άμεση πληροφόρηση, ανάγκες για την αποκατάσταση της λειτουργίας της πόλης, ανάγκες για την προστασία του αστικού μας περιβάλλοντος.

Περισσότερα...

FaceBook  Twitter

Το πρώτο δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας της ερευνητικής και ακαδημαϊκής κοινότητας

Από το 2006 έως τις μέρες μας εκδίδεται η εφημερίδα ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ ΛΟΓΟΣ, το πρώτο δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας και συνεργασίας των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Η εφημερίδα «Ακαδημαϊκός Λόγος» είναι free press και διανέμεται σε έντυπη μορφή σε 20.000 και σε ηλεκτρονική μορφή σε 17.000 παραλήπτες, 10 μήνες το χρόνο (εκτός Ιουλίου - Αυγούστου), παρέχοντας ενημέρωση στα μέλη της ακαδημαϊκής και φοιτητικής κοινότητας.
Έχουμε το μέσο, έχετε την πρόσβαση!

FaceBook  Twitter

Εφόδιο κατά της ανεργίας

Η AVMap το 2011 ολοκληρώνει την πλατφόρμα εύρεσης εργασίας job2day.gr και κάνει εγκαίνια στα πλαίσια της έκθεσης "Εκπαίδευση και Εργασία 2011". Την αμέσως επομενη εβδομάδα το job2day.gr σημειώνει εβδομαδιαία επισκεψιμότητα πάνω από 4.000 άτομα.

Η πλατφόρμα παρέχει δωρεάν υπηρεσίες στην ολοένα και αυξανόμενη ομάδα των ανθρώπων σε αναζήτηση εργασίας και παρέχει καινοτομίες επικοινωνίας σε κάθε επίπεδο.

FaceBook  Twitter

Για τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας

Κατανοώντας τις ιδιορυθμίες της προσωρινής ή μόνιμης απασχόλησης σε κάποιο από τα σώματα άμυνας της χώρας μας, τις δυσκολίες των συνεχών μεταθέσεων, αποφασίσαμε να παρέχουμε εύκολες και γρήγορες ευκαιρίες για όλους τους ενδιαφερόμενους!

Έτσι, μπορείτε να πλοηγηθείτε στον χάρτη ή να αναζητήσετε σε μία συγκεκριμένη περιοχή ποικίλες επαγγελματικές κατηγορίες που παρέχουν προσφορές αποκλειστικά για τους επισκέπτες του www.enstolos.gr. Τόσο οι τελικοί χρήστες του site, όσο και οι επαγγελματίες έχουν δωρεάν πρόσβαση και καταχώρηση στην πλατφόρμα.

FaceBook  Twitter