Χρηματοδoτήσεις

Χάρτες Σχεδίου Καλλικράτης

Με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης του Ομίλου AVMap και λίγο πριν τις μεγάλες διοικητικές αλλαγές στην γεωγραφική ζώνη της Ελλάδας, παρέχονται δωρεάν όλοι οι νέοι χάρτες συνδυάζοντας την προγενέστερη και την νέα διοικητική δομή.

FaceBook  Twitter

Free GIS

Τον Σεπτέμβριο ολοκληρώνεται η φάση της πιλοτικής εφαρμογής της πλατφόρμας myGIS και τον Οκτώβριο του 2012 βγαίνει στον αέρα! Δίνουμε την ευκαιρία στην τεχνική υπηρεσία του δήμου, στον ελεύθερο επαγγελματία, στον δάσκαλο, στον ερευνητή, στην επιστημονική ομάδα, στο τμ. Marketing κάθε εταιρείας να επεξεργαστεί χωρικά δεδομένα εντελώς δωρεάν.

Περισσότερα: Free GIS

FaceBook  Twitter

Υποτροφίες

Από το 2004, μέσω των εταιρειών του Ομίλου AVMap, επιλέγουμε κάθε έτος 3 τελειόφοιτους ΑΕΙ με αξιοσημείωτες επιδόσεις, για τους οποίους καλύπτουμε τα έξοδα παρακολούθησης μεταπτυχιακών κύκλων σπουδών που χρειάζονται στην σύγχρονη δομή της κοινωνίας μας. Παράλληλα, έχουμε ενισχύσει δεκάδες φοιτητές ΑΕΙ και ΤΕΙ με Υποτροφίες έρευνας μικρής διάρκειας (έως 6 μηνών), για τη μετάβαση σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες και την απόκτηση ερευνητικής εμπειρίας και δεξιοτήτων.

Στα πλαίσια της ενίσχυσης νέων ερευνητών, εντάσσεται και η απόφαση για ενίσχυση υπαλλήλων και εξωτερικών συνεργατών του Ομίλου, για την αγορά τεχνικών βιβλίων, την παρακολούθηση σεμιναρίων και τη συμμετοχή σε ερευνητικές αποστολές του εξωτερικού.

FaceBook  Twitter

Άλλες δωρεές

Όλοι λένε ότι όπου μπορούμε πρέπει να συνεισφέρουμε. Τα προηγούμενα χρόνια υλοποιήσαμε - και συνεχίσουμε να υλοποιούμε - πλήθος δωρεών σε δημόσιους φορείς, προσφέραμε εξοπλισμό και υποδομές σε πλήθος οργανισμών και σχολείων.

Έχουμε θεσπίσει και πιστέψει ότι, κάτω από προϋποθέσεις και σωστές συνθήκες, και "ο ιδιωτικός τομέας πρέπει να συνεισφέρει στο δημόσιο" και υλοποιούμε κάθε έτος δρασεις όπως ο "Δημοτικός e-πάλληλος".


Περισσότερα: Άλλες δωρεές

FaceBook  Twitter

Έκθεση Γεωλογικής Φωτογραφίας-Γεωτεχνήματα

Έκθεση Γεωλογικής Φωτογραφίας-Γεωτεχνήματα, που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εκδηλώσεων των 40 Χρόνων από την ίδρυση του Τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

{youtube}5nQvJ2yzxdI{/youtube}

Περισσότερα: Έκθεση Γεωλογικής Φωτογραφίας-Γεωτεχνήματα

FaceBook  Twitter

Δωρεά 35.000€ στο Δήμο Κορυδαλλού

Νέοι, σύγχρονοι κάδοι απορριμάτων τοποθετήθηκαν στο Δήμο Κορυδαλλού. Η προμήθεια έγινε από τη ΔΕΠΑΠΕΚ (Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Περιβάλλοντος Κορυδαλλού) μέσω δωρεάς ύψους 35.000€ που έδωσε η AVMap GIS AE. Οι νέοι κάδοι είναι μεταλλικής κατασκευής, 1100 λίτρων ο καθένας, με προδιαγραφές εξωτερικού χώρου.

Περισσότερα: Δωρεά 35.000€ στο Δήμο Κορυδαλλού

FaceBook  Twitter

Δωρεά στο Δήμο Γαλατσίου

Η AVMap GIS AE, στα πλαίσια του έργου "Ολοκληρωμένο γεωπληροφοριακό σύστημα του Δήμου Γαλατσίου", συμμετείχε στη διοργάνωση της ημερίδας, στην οποία προσφέρθηκαν 5 GPS συσκευές σε δημότες μετά από κλήρωση.

Attachments:
Download this file (2009_galatsi.pdf)2009_galatsi.pdf [ ] 175 kB
FaceBook  Twitter