Οικονομική αξία

Διασύνδεση ερευνητικού ιστού με τον ιδιωτικό τομέα, SMARTeST - Εκδήλωση NSG

Η AVMap GIS AE, παραχώρησε τη νέα αίθουσα συνεδριάσεων για τις ανάγκες της ημερίδας του Ευρωπαϊκού Προγράμματος SMARTeST (‘Smart Resilience Technology, Systems and Tools’). Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στις 26 Νοεμβρίου 2010, με τη συμμετοχή επιστημόνων από Τοπική Αυτοδιοίκηση, Περιβαλλοντικές Οργανώσεις, Πανεπιστήμια, Ερευνητικούς φορείς και Ιδιωτικές εταιρείες του χώρου της αντιπλημμυρικής προστασίας.

Το έργο SMARTeST, είναι ένα τριετές ερευνητικό πρόγραμμα που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2010 υπό την αιγίδα του 7ου Πλαισίου Προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης με στόχο την ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών και συστημάτων αντιπλημμυρικής προστασίας.
 

Attachments:
Download this file (20101112_ekt.pdf)20101112_ekt.pdf [ ] 344 kB
Download this file (20101118_econews1.pdf)20101118_econews1.pdf [ ] 557 kB
FaceBook  Twitter

Διασύνδεση ερευνητικού ιστού με την τοπική αυτοδιοίκηση, Agro-Environmed

Στις 4 Ιουνίου 2010, πραγματοποιήθηκε ημερίδα στο πνευματικό κέντρο του δήμου Ασπροπύργου με θέμα: "Agro-Environmed - Περιβαλλοντικές Τεχνολογίες στην Ευρώπη και την Ελλάδα". Η AVMap GIS AE κάλυψε την εκδήλωση και προσέφερε υποστήριξη ως προς τις δράσεις δημοσιότητας και οργάνωσης.


Η δράση υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών και τον Δήμο Ασπροπύργου, ενώ τα ερευνητικά πορίσματα χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στα πλαίσια του έργου Agroenvironmed.

FaceBook  Twitter

Απασχόληση

Εδώ και 15 έτη προσφέρονται θέσεις εργασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, είτε μέσω της απορρόφησης στις εταιρείες του ομίλου (www.avmap.gr/jobs), είτε μέσω του δικτύου συνεργατών μας που έχουμε εδραιώσει στον τομέα των χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων. Φέρνουμε σε επαφή νέους σε αναζήτηση εργασίας με πάνω από 600 φορείς στην ήπειρο της Ευρώπης.

FaceBook  Twitter