Κοινωνική Προσφορά

Cavesnetwork

Το Τμήμα Οπτικοακουστικών Παραγωγών της AVMap GIS AE, δημιούργησε για λογαριασμό του Ευρωπαϊκού προγράμματος CAVES NETWORK, το ντοκυμαντέρ για τα σπήλαια της νήσου Σάμου. Η παραγωγή ήταν δωρεά προς τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σάμου, με στόχο την προβολή του φυσικού αποθέματος της Σάμου και την βέλτιστη προβολή για τουριστική ανάπτυξη.

{youtube}_FOMnhxrX_k{/youtube}

FaceBook  Twitter

Cost Training School

Training school "Glacial Isostatic Adjustment Modeling" που έλαβε χώρα στο Gavle της Σουηδίας 1-5 Ιουνίου 2009. Το Ινστιτούτο Γεωπεριβάλλοντος αποφάσισε τη χορηγία για τη συμμετοχή 3 Ελλήνων ερευνητών στο 5ήμερο 'σχολείο' με στόχο να έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν γνώσεις και εμπειρίες από την πολυεπιστημονική Ευρωπαϊκή ομάδα καθηγητών. Το training school χρηματοδοτήθηκε από τη δράση COST της European Science Foundation.

{youtube}8rsy626W4ZA{/youtube}

FaceBook  Twitter

Βιβλία για όλους μας

Βάσει πάγιας πολιτικής που έχει καθιερωθεί εδώ και 10 έτη, διανέμουμε δωρεάν επιστημονικά συγγράμματα και εκδόσεις διεθνών ευρωπαϊκών οίκων σε όλες τις βιβλιοθήκες των Πανεπιστημίων της χώρας και στις μεγαλύτερες δημοτικές βιβλιοθήκες.

FaceBook  Twitter

Δωρεάν εκπαίδευση 3.000 Δημ.Υπαλλήλων

Η AVMap GIS AE, στα πλαίσια των δράσεων Κοινωνικής Συνεισφοράς, ανακοινώνει το πρόγραμμα "Δημοτικός e-πάλληλος", για την εκπαίδευση 3.000 Δημοτικών Υπαλλήλων, σε συνεργασία με την Action Synergies. Το πρόγραμμα αποφασίστηκε στα τέλη του 2010, αλλά η δαπάνη εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο των εταιρειών, τον Μάρτιο 2011.

Περισσότερα: Δωρεάν εκπαίδευση 3.000 Δημ.Υπαλλήλων

FaceBook  Twitter